Hos Forte arbetar vi i en varm och öppen organisation med engagerade och kunniga kollegor. Vi som arbetar hos Forte drivs av meningsfulla arbetsuppgifter och delar en vilja om att göra skillnad för morgondagens samhälle. Vill du också bli en del av Forte? Här kan du se vilka medarbetare vi söker just nu.

Forskningssekreterare

Till avdelningen Forskning och utvärdering med 17 medarbetare söker vi nu en forskningssekreterare. Rollen innebär att du planerar och leder arbetet med utlysningar och genomför beredningsarbetet med att bedöma och prioritera ansökningar av bidrag i samverkan med externa experter. Du har också ansvar för att bidra till utvecklingen av kvalitet och effektivitet i arbetsprocesserna.

Ansök senast: 22 juni 2019

Läs mer om tjänsten Forskningssekreterare »

Huvudsekreterare

Huvudsekreteraren har det övergripande vetenskapliga ansvaret för Fortes forskningsfinansiering i samråd med myndighetsledningen och är föredragande i styrelsen. Som huvudsekreterare ingår du i Fortes ledningsgrupp och rapporterar till generaldirektören samt biträder denne i den vetenskapliga ledningen av Forte.

Ansök senast: 28 augusti 2019

Läs mer om tjänsten Huvudsekreterare »