Hos Forte får du ett viktigt och meningsfullt arbete. Självklart erbjuder vi också trygga anställningsvillkor, kollektivavtal och fina förmåner.

Ett jobb som gör skillnad

Den forskning som Forte stödjer i dag lägger den vetenskapliga grunden för morgondagens mer jämlika och socialt hållbara samhälle. Hos oss arbetar du med frågor som har stor betydelse för samhället och människors liv. De flesta av Fortes medarbetare samarbetar med forskare och andra samhällsaktörer i både Sverige och andra länder.

Frihet under ansvar

Vi vet att vardagen ibland kan vara svår att få ihop. Det är en av anledningarna till att vi erbjuder stor flexibilitet i hur du lägger upp ditt arbete.

På Forte har vi förtroendearbetstid. Det innebär att resultatet står i fokus snarare än antalet arbetade timmar. Som medarbetare har du stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och hur du disponerar din arbetstid.

Upp till två dagar i veckan har du möjlighet att arbeta hemifrån eller på annan distansarbetsplats.

Bra förmåner och trygga villkor

Det finns många fördelar med att arbeta hos Forte. Hos oss får du till exempel ett årligt friskvårdsbidrag på 4 000 kronor, 28–35 semesterdagar om året och en lön som baseras på ditt arbete och din prestation.

Om du får barn erbjuder vi en kompletterande ersättning när du är föräldraledig. Om du blir sjuk kompletterar vi den sjukpenning du får från Försäkringskassan. Som anställd på Forte får du dessutom billigare luncher genom måltidsförmånen Rikskortet.