Aldrig förr har forskning fått så mycket uppmärksamhet i media som under det senaste året. Pandemin har samtidigt drivit på en digital omställning, ett ökat socialt ansvarstagande och många innovativa lösningar. Hur har vi tacklat detta, vilka nya trender ser vi inom forskningskommunikation och vad säger forskarna? Välkommen till Nordens största konferens för dig som arbetar med forskningskommunikation.

Konferensen riktar sig till dig som jobbar med forskningskommunikation, eller som är intresserad av ämnet och vill veta mer. Under dagen kommer du att få en inblick i hur svenska och utländska organisationer har tacklat pandemin, vilka lärdomar de har gjort, ta del av inspirerande kommunikationsprojekt och få veta mer om hur regeringen anser att forskningskommunikation och samverkan kan utvecklas. Välkommen att diskutera, utbyta erfarenheter, nätverka med kollegor från hela landet och lyssna till inspirerande talare.

Läs mer om anmäl dig på Vetenskapsfestivalen.se

Dela med dig

Nytt för i år är att vi vill visa upp lokala och regionala kommunikationsprojekt under konferensen. Har du eller någon i ditt nätverk något inspirerande forskningskommunikationsprojekt eller aktivitet som du vill dela med dig av? Kan just er lösning hjälpa fler att utveckla sin verksamhet och skapa värde? Eller skulle du vilja bolla ditt kommunikationsprojekt med någon annan? Det kan vara ett initiativ som du är extra nöjd med, något du aldrig trodde att ni skulle kunna genomföra, eller något innovativt och kreativt. Nominera senast den 19 mars!

Läs mer om hur du gör på Vetenskapsfestivalens webbplats